2 Αυγούστου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ '' ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ '' ...

Πολύς κόσμος (καλοπροαίρετος & κακοπροαίρετος) χάρηκε με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την ‘’ τάξη που θα βάλει ‘’ στο τηλεοπτικό τοπίο. Και χάρηκε ακόμη  περισσότερο, όταν είδε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Παπάς και Σπίρτζης, έβγαλαν σε διαβούλευση και το σχετικό σχέδιο νόμου. Το τι γράφτηκε και ειπώθηκε, δεν λέγεται. Κάποιοι νόμισαν (ή θέλησαν να το δουν έτσι), ότι άρχισε ο πόλεμος κατά των ‘’νταβατζήδων’’ των ΜΜΕ.  Ότι δεν κατάφερε ο Καραμανλής, θα το καταφέρει ο Τσίπρας (νόμισαν). Έλα μου ντε ..

Κατ’ αρχήν τους διέφυγε μια λεπτομέρεια, που ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΓΕ από όσους ξέρουν και παρακολουθούν διαβουλεύσεις. Η διαβούλευση αυτή έχει διάρκεια ένα μήνα. Και όταν διαβουλεύσεις κρατάνε τόσο, μόνο βιασύνη δεν υποδηλώνουν. Ας είναι όμως. Έστω ότι χρειάζεται τόσος χρόνος για να τη μελετήσουν καλά, οι ενδιαφερόμενοι. Άντε, επειδή είναι και η θερινή ραστώνη.

Αυτό που δεν έπρεπε να τους διαφύγει όμως ήταν μια δήλωση του Σπίρτζη, ότι η θυγατρική εταιρία της ΕΡΤ, που θα αναλάβει τον ρόλο της ανταγωνιστική της Digea, ‘’θα μπορέσει να λειτουργήσει μετά από 1,5 χρόνο’’. Μέχρις τότε θα νοικιάζει υπηρεσίες από την Digea

Και κάτι άλλο ακόμη που τους διέφυγε. Προχτές η Διοίκηση της ΕΡΤ, ματαίωσε τον διαγωνισμό των πομπών για την Ψηφιακή TV ..

Ο Πόλεμος κατά των ‘’Νταβατζήδων’’ άρχισε. Μόνο που τελείωσε νωρίς …