21 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ & ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ...

Τι να κάνει η συγκυβέρνηση όταν βλέπει ότι έχει αρχίσει η κατάρρευση της πριν κλείσει πεντάμηνο και βλέπει ότι δεν μπορεί να φτάσει σε ''ασφαλή λιμάνια '' ? Τι να κάνει όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να γεμίσει Πλατεία ? Τι να κάνει όταν βλέπει ότι, ούτε το κόλπο συγκέντρωση - αντισυγκέντρωση φέρνει αποτέλεσμα ? ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Και ιδού η τελευταία όπως δημοσιεύεται στην ΑΥΓΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Πάνε για 50άρι τα παιδιά !!!! Λίγο ακόμη θέλουνε και το πιάσανε .... Τέτοια ικανοποίηση από Κυβέρνηση και Κυβερνητικό Έργο, έχω να θυμηθώ από την εποχή των αείμνηστων.

Είναι όμως λίαν πιθανόν τα ευρήματα να είναι ακριβέστατα. Εάν τα τηλεφωνήματα γίνανε βασισμένα σε λίστες μελών του Κόμματος. Έστω και τυχαία !!!



ΟΡΙΣΤΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

Χαοτική διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Αυγής της Κυριακής», με το κυβερνών κόμμα να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 47,5% έναντι μόλις 19,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι από 6,5%, ΚΚΕ με 5,5%, ΠΑΣΟΚ 4,5% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 2%, άλλο κόμμα 4%, ενώ στο 19,5% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Η δημοσκόπηση έγινε 11 και 17 Ιουνίου μέσω τηλεφώνου.