22 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!!

Όπως είναι γνωστό ο Στουρνάρας είχε κληθεί να παρουσιαστεί σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών, αλλά είχε φροντίσει να αποστείλει επιστολή προς την πρόεδρο της Βουλής με την οποία γνωστοποιούσε ότι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του και ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που είναι σε εξέλιξη, δεν μπορεί μέχρι τις 6 Ιουλίου να ανταποκριθεί στο αίτημα των μελών της. Διευκρίνιζε πάντως ότι αμέσως μετά είναι στη διάθεση της Βουλής.

Η Πρόεδρος Ζωή δεν το ‘’σήκωσε’’ αυτό και έτσι έκανε ρελάνς καταθέτοντας πρόταση για να παρουσιαστεί ο Στουρνάρας την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την δημοσιοποίηση της ενδιάμεσης έκθεση Νομισματικής Πολιτικής. Πρόταση, που υπερψηφίστηκε με 9 ψήφους υπέρ και 5 κατά.

Μαζί με την πρόταση της όμως, η  Πρόεδρος είπε ότι σε περίπτωση που αρνηθεί να παρουσιαστεί, να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις τόσο του κανονισμού της Βουλής όσο και της ποινικής δικονομίας που προβλέπουν ακόμη και τη βίαιη προσαρμογή του Στουρνάρα  !!!

Η Πρόεδρος, δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι ο Στουρνάρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ.