29 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, Ω ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ .... (*)

Σήμερα κληρώνει για τη συγκυβέρνηση και έτσι όπως της κάτσανε τα πράγματα, δυστυχώς αρκετοί από τους ‘’εταίρους’’ θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής στα του οίκου τους. Αρκετοί θα μας λείψουν από αυτή τη μεγάλη παρέα και βέβαια θα χάσουμε μεγάλο μέρος από τους τροφοδότες της πρώτης ύλης του blog. Τι να κάνουμε ? Έτσι είναι η ζωή. Από αυτούς που (μάλλον) θα μας λείψουν (και μεταξύ μας, το ευχόμαστε !)  είναι :


το Σοφάκι (η Βούλτεψη) με το άπαιχτο μαλλί, η Μισέλ (η Γιαννιώτισα) με το ύφος που σκότωνε, ο Αδωνις (αν και αυτόν θα τον βλέπουμε στις τηλεπωλήσεις), ο Μάκης (που μας έστρωσε τη τιμή της φρατζόλας και του γάλακτος), ο Τζαμτζής με το μοναδικό τρόπο καταμέτρησης των ψήφων στις ψηφοφορίες της Βουλής, ο Αργύρης (ο τέως δήμαρχος) με το σαρδόνιο χαμόγελο στα παράθυρα, ο Οδυσσέας που έταζε  ΕΣΠΑ σε όποιον περνούσε έξω από το Υπουργείο, ο Μανιάτης με τις ρυθμίσεις και τα ρυθμιστικά του, ο Γκίκας και ο Σταικούρας (αν και αυτοί έχουν την δουλίτσα τους) και πολλοί άλλοι.

Πολύ θα θέλαμε να μας λείψουν ακόμη, ο Αντώνης, ο Μπένυ, ο Ανδρέας (ο επονομαζόμενος φεύγω – έρχομαι) και ο Στουρνάρας. Αλλά αυτοί έχουν καβατζάρει τις καρέκλες τους, και ας μην είναι louis vuitton !!!

Σε όλους αυτούς, καθώς και σε αρκετούς άλλους που βαριόμαστε να γράφουμε, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την προσφορά τους στην πατρίδα και θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν θα τους ξαναδούμε, ούτε σε είδηση στα ψιλά.

Καλή σύνταξη σε όσους έχουν τις προϋποθέσεις και καλή τύχη στους υπόλοιπους.

Τα υπόλοιπα δικά μας, μετά την προκήρυξη των εκλογών.

(* Δανεισμένο από τον Νιόνιο, τον Σαββόπουλο)