28 Οκτωβρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ .....

Δυστυχώς (ή ευτυχώς ?) ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν επηρεάζει μόνο την ύλη, αλλά και το πνεύμα. Έτσι, σε μεγάλες ηλικίες, λέμε ή κάνουμε καμιά φορά πράγματα, τα οποία δεν εκφράζουν το χαρακτήρα που είχαμε σε νεώτερες ηλικίες. Αλλά αυτό, στα απλά καθημερινά άτομα, επηρεάζει μόνο το οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο και όλα καλά.

Γλέζος: Αν βγούμε με το bonus των 50 εδρών, θα πάμε ξανά σε εκλογέςΕάν όμως τα λόγια ή οι πράξεις, προέρχονται από άτομα τα οποία βρίσκονται σε μία θέση πολιτικής ή κυβερνητικής ευθύνης, τότε αυτά παίρνουν άλλη διάσταση.

Αυτά τα λέμε με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις Γλέζου, ο οποίος δημιούργησε θέμα στο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς λόγο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γλέζος δήλωσε σχετικά: «Ο εκλογικός νόμος είναι ένας νομότυπος νόμος, δεν βλέπει την ουσία. Δεν βλέπει την αρπαγή των 50 εδρών; Εμείς θα επιδιώξουμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό να μην μας δώσει με το μπόνους. Εάν όμως κερδίσουμε τις εκλογές και τις κερδίσουμε με το μπόνους, το έχουμε δηλώσει, αμέσως θα προκηρύξουμε νέες εκλογές, καταργώντας αυτόν τον εκλογικό νόμο και πηγαίνοντας στην απλή και άδολη εκλογική μάχη». 

Το ερώτημα όμως είναι, ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ή η λανθασμένη νοοτροπία της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ''ΣΥΜΒΟΛΩΝ'', υπέρ του δέοντος.
 
Καλοί και σεβαστοί οι ''αιώνιοι έφηβοι'', αλλά δυστυχώς, δεν μπορούν να είναι πάντα έφηβοι .....