5 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ Ο MANAGER ΤΩΝ 10.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .....

Περίμενε την μέρα της ονομαστικής γιορτής του Ζαχαρία ο Χρήστος ο Σαλαλές , ο αρχιμάνατζερ καλέ με τις 10.000 θέσεις εργασίας που θα έβρισκε με το καλημέρα που θα έβγαινε δήμαρχος (όχι με το άλλο του Τζανή...), για να του κάνει άλλο ένα δώρο. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.... Ναι , συντρόφια παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος. 'Η Δήμαρχος, ή τίποτα το παλικάρι....
Και πολύ θα ήθελα να ξέρω τι θα λένε τώρα τα άλλα τα ''συντρόφια'', που σκίζανε ιμάτια και καλτσόνια για πάρτη του. Και μέσα σε αυτούς και τα πολύ ''γνωστά πρόσωπα'', που μένουν τώρα χωρίς ηγέτη και ινστρούχτορα.

Το γενικό συμπέρασμα ? Το προεκλογικό σχέδιο '' Σταματήστε τον Ζούπη '', δούλεψε καλά. Είναι φανερό πιά.... Τι μέλλει γενέσθαι τώρα ?

Η παράταξη του Σαλαλέ τελείωσε, άσχετα με τις δηλώσεις ότι παραμένει επικεφαλής, κ.λ.π κ.λ.π. Η Βάνα που παίρνει την θέση του, θα το γλεντήσει σήμερα δεόντως, μιας που παραμένει δημοτικός σύμβουλος και δεν την τρώει το μαύρο σκοτάδι. Ο Μήτσος αγωνιά για την εξέλιξη του δικού του θέματος, μπας και γελάσει και αυτός μαζί με την Βάνα.
Βέβαια πρέπει να του την έσπασε η δήλωση του Σαλαλέ ότι αφήνει ''αντ' αυτού'' τον Μυλωνά !!!
Ο Κανέλος θα πρέπει να είναι λίγο προβληματισμένος, αλλά σαν παλιός στο κουρμπέτι, ξέρει από αυτά, ο δε Λουκάς θα βγει ''δικαιωμένος'' για αυτά που έλεγε προεκλογικά για τον Σαλαλέ !!!
Ο μόνος που δεν θα κρατιέται από τα γέλια, τελικά είναι ο Βρετάκος. Πάντα τέτοια παιδιά, θα σκέπτεται….

Τώρα, σχετικά μα τα ονείρατα κάποιων ότι ο Λουκάς θα αυγατίσει την δημοτική του δύναμη, δίνοντας ‘’ στέγη και τροφή ‘’ (από το ‘’Σε αγαπώ, ω εταιρία’’ του Νιόνιου), σε κάποιους των υπολοίπων Σαλαλέ, λυπούμεθα αλλά δεν γίνεται. Την αγάπη τους, την ψυχή τους και την ψήφο τους, μπορούν να του τα δίνουν. Από εκεί κα πέρα, τίποτα άλλο. Δυστυχώς παιδιά. Για μια πενταετία θα πορευθείτε σαν αυτό που οι άγγλοι λένε drifters. Ας όψονται οι τροποποιήσεις του ‘’Καλλικράτη’’.

Άντε βρε, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε …..