24 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ, ΠΑΙΔΙΑ !!!!

Η ανάγκη του Βενιζέλου να κερδίσει εσωκομματικούς πόντους στο παιχνίδι της επόμενης μέρας του ΠΑΣΟΚ, πέταξε άλλη μια φορά τον Αντώνη στο καναβάτσο. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προσπάθησαν να ξαναφέρουν για ψήφιση (και που θα αναγκαστούν να το αποσύρουν πάλι), είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν εκτός από την Εκκλησία, όλα τα Μικρασιατικά και Ποντιακά Σωματεία τα Χώρας. Και τα οποία βέβαια, δίνουν πάρα πολλούς πόντους στη Ν.Δ. σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Πως τσιμπάει έτσι ο Αντώνης ? Τι κάνουν τα λεβεντόπαιδα εκεί στο Μαξίμου, με τις απανωτές γκάφες ? Τέλειος αποσυντονισμός των πάντων. Δεν υπάρχει ένας, να μπορέσει να τους συντονίσει στοιχειωδώς ? Σίγουρα ο χαρακτηρισμός ‘’ Κυβέρνηση των Ακυβέρνητων ’’ , έχει νόημα πλέον. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις αντιδράσεις επί του θέματος, παραθέτουμε δύο από τα κείμενα που στάλθηκαν στο Μαξίμου και ‘’παίχτηκαν’’ ανάλογα, από όσους έχουν συμφέρον (και ο νοών, νοείτω).

‘’ Είναι κρίμα αυτή η κυβέρνηση ως τελευταία πράξη πριν την αυτοκτονία της να μας αφήνει ως νομοθετημένη πλέον κληρονομιά, τα επίχειρα του ηθικού παραλογισμού της ’’. (Μεσογαίας-Νικόλαος)

‘’ Κύριε Σαμαρά, πουλάτε τιμή ευκαιρίας την ψυχή σας για μερικούς ακόμη μήνες πρωθυπουργίας ‘’. (Πειραιώς–Σεραφείμ)

 
(* Υ.Γ.  Συμφωνούμε, δεν συμφωνούμε με αυτά, ψαχνόμαστε όλοι μας μετά να βρούμε τους λόγους που θεριεύουν τα ακροδεξιά και ακροαριστερά μορφώματα. Μια λέξη σου μόνο φτάνει, που λέμε και το άσμα …..)