22 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Τελικά τι ρόλο παίζει ο κύριος Αντώνης Λιτζέρης;
Τις τελευταίες εβδομάδες των εκλογών παίχτηκαν διάφορα παιχνίδια. Ένα απ αυτά παίχτηκε και στην Περιφέρεια Αττικής. Αρνητικοί πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων και διάφοροι "παράγοντες" του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι την έστησαν κυριολεκτικά στον Γιάννη Σγουρό. Ένας απ' αυτούς φέρεται να είναι και ο Αντώνης Λιντζέρης Γραμματέας της Νομαρχιακής Πειραιά του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδίου φέρεται ότι θα καταψήφιζε το ψηφοδέλτιο του  Γιάννη Σγουρού. Συγκεκριμένα έχουμε και λέμε:

"Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά. (Νίκαια 28 Απριλίου 2014)

Προς: Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Σγουρό Γιάννη

Κοινοποίηση: Τομέας Οργανωτικής Πολιτικής Λ. Κατσικαρέλης
Τομέας Αυτοδιοίκησης Φ. Χατζημιχάλης
Υπεύθυνος για την Β΄Πειραιά Γ. Λύτρας
Γενικός Διευθυντής ν. Σαλαγιάννης
Γραμματέας ΚΠΕ Ανδρουλάκη Νίκο
Πρόεδρος Ε. Βενιζέλος
Μέλη Ν.Ε., Μέλη ΚΠΕ, Στέφανος Χρήστου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Θέμα: Επιλογές Υποψηφίων για τις Περιφερειακές Εκλογές

Σύντροφε Γιάννη, (εκτός και έχεις παραιτηθεί από την ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και δεν έχω ενημερωθεί, οπότε οφείλω να σας προσφωνώ κ. Σγουρέ).  Κατά την χρονική περίοδο που μας πέρασε, το κόμμα μας ζήτησε, από την Νομαρχιακή Επιτροπή Β' Πειραιά της οποίας είμαι Γραμματέας, προτάσεις για υποψηφίους (καινούργιες υποψηφιότητες) για να πλαισιώσουν το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο, που θα υποστήριζε. Έτσι ως κυρίαρχο όργανο του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρειά μας, στείλαμε τις προτάσεις μας: Μία για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη στις 8 και τρεις, για το ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών Συμβούλων όταν οι θέσεις είναι 24. Τις οποίες όπως ενημερώθηκα από τα αντίστοιχα όργανα του κόμματός μας και παραλάβατε. Σήμερα που σας στέλνω την επιστολή αυτή, καμία από τις προτάσεις μας δεν έχει γίνει αποδεκτή και δεν συμμετέχει κανένας απ' αυτούς που πρότεινε η Νομαρχιακή Β Πειραιά στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αγενής στάση σας, προσβάλλει τη θέση και το κύρος της Ν.Ε Β' Πειραιά. Θεωρώ δεδομένο ότι δεν χρειάζεστε την βοήθειά μας. Είναι αναυθαίρετο δικαίωμά σας, τις επιλογές στον συνδυασμό σας να τις κάνετε εσείς. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Δυστυχώς βέβαια, αλλά είναι ανθρώπινο!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ.

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά

Ο γραμματέας Αντώνης Λιτζέρης"

Υ.Γ. Στις 25 Μαϊου στις 18:00 το απόγευμα στείλατε μηνύματα και λέγατε στηρίζουμε Γιάννη Σγουρό στη Περιφέρεια και ΕΛΙΑ στις Ευρωεκλογές.  Λάθος σας κύριε Λιντζέρη... Επρεπε να το στείλετε Δευτέρα πρωί....

Υ.Γ.2. Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.  Αλβέρτος Αϊνστάιν