19 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ?

Τι ήταν πάλι αυτό από τον ‘’ Ζ΄΄ ?  Γιατί ''αυτοκτόνησε'' χωρίς λόγο, στο παρά πέντε ?

Ποιος άραγε τον συμβούλεψε, παραμονή εκλογών, να βγάλει την περιβόητη ανακοίνωση της, μια από τις ομάδες που τον στήριζαν, με αποτέλεσμα ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση και να συσπειρώσει ή / και να αφυπνίσει ''χαλαρούς'' πολίτες ?

Ποιος άραγε τον συμβούλεψε, παραμονή εκλογών, να κάνει τέτοιου είδους ρύπανση, αυτός και στελέχη του, σε σημείο που να εκνευρίσει όλο το Κερατσίνι ?  Ποιος super επικοινωνιολόγος, τον έβαλε να κάνει τέτοια παιδαριώδη πατατιά ? Ποιο απερίγραπτο συνεργείο ‘’διανομής’’, έκανε την άσφαλτο να μοιάζει με  πίστα μπουζουξίδικου γεμάτο χαρτοπετσέτες ?

 Δεν φαντάστηκε ότι οι περίφημες  εξαγγελίες τους για προστασία περιβάλλοντος, καθαρή πόλη, όχι στους ρυπαντές και άλλα μεγαλόσχημα που έλεγε τόσο καιρό, μπορούσαν να του γυρίσουν μπούμεραγκ ?  Κρίμα. Πραγματικά, κρίμα γιατί δεν αξίζει ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ αυτή την θέση. 

Παρ’ όλα αυτά, τώρα έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια σωστή ομοιογενή ομάδα, χωρίς αγκυλώσεις, υποκρυπτόμενα ''πάθη και μίση'', αριβισμούς, με νέους ανθρώπους, απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος. Έτσι μπορεί να προετοιμάσει μια σωστή επόμενη μέρα.

Γιατί η πόλη χρειάζεται ανθρώπους σαν τον ΖΑΧΑΡΙΑ.....