26 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!

Ζητάμε συγνώμη που μας είχε διαφύγει αυτή η δημοσκόπηση και δεν την είχαμε αναρτήσει. Αν και έχει δημοσιευθεί προ δεκαημέρου, μας ήρθε σήμερα.
 
'' Ένας από τους δήμους που πιθανόν να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου είναι ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Αυτό προκύπτει από πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη στην περιοχή και έχει υπόψη της η στήλη. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος του κόμματος Χρήστος Βρεττάκος βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με αυξητικές τάσεις καθώς το βασικό του πρόβλημα είναι η αναγνωρισιμότητα, ενώ ο νυν δήμαρχος Λουκάς Τζανής που βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχει πολλές αρνητικές απόψεις και καθοδικές τάσεις. Στην τρίτη θέση είναι ο, προερχόμενος από τη ΝΔ,  πρώην δήμαρχος Φώτης Μελάς, στην τέταρτη ο Ηλίας Πατίδης από το ΚΚΕ, ενώ για την έκτη παλεύουν οι Χρήστος Σαλαλές και Ζαχαρίας Ζούπης. ''

Μετά από αυτήν έχουμε τρεις σχετικά δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις, όπου εμφανίζονται σε κάθε μια διαφορετικός νικητής. Κοινό σημείο τους είναι ότι σε όλες δεύτερος είναι ο ΙΣΧΥΡΟΣ.

ΚΑΛΑ  ΠΑΜΕ !! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ.