30 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

Ο Κώστας ο Κούβαρης είναι γνωστός σαν ο ''Καταγγελιολόγος''. Ότι πετάει ή κολυμπάει και δεν είναι σύμφωνο με τις πεποιθήσεις του, τραβάει και μια καταγγελία όπου νομίζει, μιας και αυτό για την ώρα είναι τσάμπα. Έτσι λοιπόν κατάγγειλε και τους δύο παιδότοπους που υπάρχουν στον Δήμο, ένεκα και εκλογών. Να όμως που πήρε και μια μαζική απάντηση - καταγγελία, η οποία δημοσιεύθηκε στο keratsinivoice, από όπου και την αλιεύσαμε.
Απάντηση-Καταγγελία

Σε απάντηση στον "Κύριο" Κούβαρη σχετικά με τους παιδότοπους.

Είμαι κάτοικος στην περιοχή της πλατείας Καρπάθου οπου υπάρχει ένας απο τους παιδότοπους τους οποίους καταγγέλει ο "Κύριος" Κούβαρης και εχω συνυπογράψει με άλλους 200 κατοίκους για παράταση παραμονής του συγκεκριμένου στον χώρο μήπως και ξεβρωμίσει ο τόπος απο τους γύφτους οι οποίοι έχουν κατακλέψει τα σπίτια και τα μαγαζιά της γειτονιάς και στους οποίους ο "Κύριος"Κούβαρης τους αναθέτει την "φύλαξη" της πλατείας.

Μέχρι πρίν 4 μήνες ο χώρος ηταν άντρο τσιγγάνων και γύφτων με οτι συνεπάγεται απο αυτό , ενω σήμερα είναι ένας ασφαλής χώρος για να παίζουν τα παιδιά μας.
Τώρα για τον παιδότοπο της πλατείας Κύπρου μπορεί να μας δώσει ο "Κύριος" Κούβαρης τα αντίγραφα των αδειών λειτουργίας των παιδότοπων που λειτουργούσαν οταν ηταν αντιδήμαρχος επι Δημαρχίας Μελά,οπως επίσης και τα λεφτά που έδιναν οι επιχειρηματίες και δεν πήγανε ποτέ στον Δήμο που κατέληξαν;;; Και τέλος , έλεος αν μιλάει ακόμα ο "Κύριος" Κούβαρης με τις περισσότερες καταγγελίες σε βάρος του. Τα παραπάνω απο εναν αγανακτισμένο κάτοικο Κερατσινίου που δεν μπορεί να βλέπει άλλο τις Κασάνδρες.